• Product</br>Quality Product</br>Quality

    ProdukQualitas

    Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngadukung jasa saatos-penjualan instan pikeun pelanggan bumi-luar negeri produk kelas munggaran di dunyaMaca deui
  • OUR</br>STRENGTHS OUR</br>STRENGTHS

    KAMUNGKEUN

    Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.Maca deui
  • PRODUCT</br>CERTIFICATE PRODUCT</br>CERTIFICATE

    PRODUKSI

    Kami parantos disahkeun ISO. jeung sarat kaamanan CE.Maca deui

Hebei Monteono Mesin Téhnologi Co., Ltd.

Éta parantos ngadamel palu hidrolik langkung ti sapuluh taun. Ieu mangrupikeun awal prosés anu museur kana kaamanan dina unggal prosés
Diajar deui

FITURPRODUK

  • Years</br>
Of Experience Years</br>
Of Experience

    10

    Taun pangalaman
  • Annual </br>
Output Value Annual </br>
Output Value

    $ 1.000.000

    Nilai Kaluaran Tahunan
  • Countries we
</br>have exported to Countries we
</br>have exported to

    7

    Nagara anu parantos kami ékspor
  • Year</br>Established Year</br>Established

    2018

    YearEstablished

Panganyarna Warta

GARISAN KAMI

  • 1

    BIDANG OF Gawé

  • 2

    NGALAMAN Sareng Keahlian

  • 3

    GO Leungeun Tangan

Pangsa pasar Rockbreaker Systems diarepkeun tumuh tina 2021 dugi ka 2024 ningkat sacara signifikan | Panulis: Delta Engineering, Rock-Tech, Astec Australia, mesin konstruksi Wuxi Golink, McQu ...

Numutkeun laporan anyar anu dikaluarkeun ku Reports Monitor, judulna nyaéta "Rockbreaker System Market: Analisis Kasempetan Global sareng Ramalan Industri ti 2021 dugi ka 2027." Pasar dihasilkeun dina xx juta dolar AS di 2019 sareng diperkirakeun ngahontal xx ku 2019 Sajuta dolar AS. Ku 2027, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa salami periode ramalan nyaéta xx%. Tujuan utama laporan nyaéta pikeun ngira-ngira ukuran pasar sistem Rockbreaker global sareng poténsi kamekaran bagéan pasar sareng sub-bagéan anu béda. Laporan éta nganalisa sacara rinci faktor-faktor utama anu mangaruhan kamekaran pasar, kalebet supir, kendala, kasempetan nguntungkeun, tantangan khusus industri, sareng kamajuan nembé. Pamaén utama anu ngaliput dina laporan ieu: Crusher Technology Company (BTI), O ...

Atlas Copco MB 1500 parantos ditambihan kana lini produksi pemecah ukuran sedeng: CEG

Gagantel pemutus hidrolik MB 1500 tina Atlas Copco Construction Tools Co., Ltd. didesain kalayan langkung saeutik bagian anu gerak sareng gaduh reliabilitas anu pangsaéna. Éta cocog pikeun pembongkaran, rékayasa jalan, lombang sareng naksir batu sekundér. Unit énggal digabungkeun sareng opat modél anu parantos aya pikeun ngalengkepan séri breaker hidrolik ukuranana Atlas Copco. MB 1500 ngagabungkeun énergi tabrakan tinggi sareng frekuensi pangaruh nepi ka 640 ditiup per menit, kukituna ningkatkeun performa naksir. Salaku tambahan, pemutus sirkuit anyar didesain sareng sababaraha komponén pikeun ngirangan pangropéa sareng manjangkeun umur jasa. Beurat porsi nyaéta 3.310 pon. MB 1500 (1501 kg) cocog pikeun kendaraan angkutan 18,7 dugi 32 ton (17 dugi 29 ton). Crusher nampi aliran input hidrolik 32 ...

Grosir Cina Grosir Excavator Attachment Bagéan Furukawa F35 Hb20g Hidrolik Jack Hammer Rock Concrete Breaker

EVOQUIP parantos ngumumkeun pengangkatan FJS Plant Repairs Ltd salaku distributor resmi di Irlandia. FJSPlant bakal nyayogikeun saperangkat peralatan EvoQuip anu lengkep, kalebet kompak, panyaringan sareng alat transportasi; suku cadang aslina; sareng perawatan mékanis, sakumna nagara. Salila langkung ti 20 taun, FJS Plant parantos janten pamimpin pasar di Irlandia dina nyayogikeun, ngaropea sareng jasa pepelakan sélulér sareng alat-alat konstruksi. Perusahaan ngagaduhan tilu bengkel anu lengkep sareng toko-toko bagian, sareng ayeuna gaduh 25 padamel. Frank Smyth, Ngatur Diréktur Pabrik FJS, nyarios: "Kami bagja pisan damel sareng EvoQuip pikeun ngadukung palanggan di Irlandia. Rangkaian produk EvoQuip ngalengkepan mérek anu aya, anu kalebet Kubota Konstruksi ...

Tren Pasar Sistem Crusher, Kasempetan sareng Ramalan Industri 2021-2027 | Circuit Breaker Technologies (BTI), Osborne, Tramack, Téknik Delta

Los Angeles, AS: Panilitian QY nunjukkeun yén pasar global Rockbreaker Systems diarepkeun bakal naék dina tingkat anu matak pikahariwangeun dina sababaraha taun ka pengker. Laporan judulna "Wawasan Pasar Global Global Wawasan Pasar sareng Ramalan dugi ka 2027," sareng éta nyayogikeun analisis komprehensif pasar dina halaman na. Dimimitian ku kasimpulan éksékutip, anu kalebet definisi sareng ruang lingkup pasar. Sacara ringkes ngajelaskeun daérah anu nguntungkeun sareng pasar régional ngarah pasar Rockbreaker global. Laporan Rockbreaker Systems ogé nyayogikeun perkiraan pasar dumasar kana itungan anu tepat. Kéngingkeun salinan conto PDF lengkep laporan: (kalebet TOC lengkep, daptar tabel sareng grafik, grafik) global-rockbreaker-systems-market Nganalisis pamaén utama dina Rockbreak global ...

Palu dipasang excavator sagala rupa operasi ngagunakeun

1, téknologi operasi excavator Mimiti mastikeun kaayaan sakitar. Operasi Rotary, sakitar halangan, rupa bumi pikeun terang terang skorna, operasi aman; operasi, pikeun mastikeun jalur arah payun-sareng-aft, pikeun nyegah tip atanapi dampak; cobi henteu masihan drive pamungkas dina nyanghareupan arah penambangan, upami sanés gampang ngaruksak motor ngajalankeun atanapi selang; operasi, pikeun mastikeun jalur anu leres dina kontak lengkep sareng taneuh, ningkatkeun stabilitas dinamis mesin lengkep. 2, metode pertambangan anu épéktip Nalika silinder ember sareng hubungan antara batang ember, silinder sareng rod ember nyebrang kana 90 derajat, maksimal ngali kakuatan; huntu ember sareng taneuh dina sudut 30 derajat, tambang anu pangsaéna pikeun résistansi motong taneuh minimum; sareng penggalian rod ember, ...

  • Pangsa pasar Rockbreaker Systems ngarepkeun ...

  • Atlas Copco MB 1500 parantos ditambihan kana produ ...

  • Grosir cina cina excavator lampiran Pa ...

  • Tren Pasar Sistem Crusher, Kasempetan sareng ...

  • Palu dipasang excavator sagala rupa operasi ngagunakeun