Tentang Kami

TENTANG KAMI

Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina palu hidrolik

Hebei Monteono Technology Technology Co., Ltd.Ayana di ROOM 1705, BLOCK B, JINYE BUILDING, NO.282 ZHUHE ROAD HANSHAN DISTRICT, HANDAN CITY, HEBEI, Kami mangrupikeun perusahaan grup, utamina dina aktipitas palu hidrolik sareng produk pendukung. Kami gaduh 10 taun pangalaman damel. Produk utama urang kalebet palu hidrolik, pahat, sirah deui, sirah payun, piston, rungkun, pin batang, pin konci, pahat, jaket, blok silinder luhur sareng handap, minyak segel, jsb 

11111

11111

Naon Urang Laksanakeun

Perusahaan kami ngagaduhan palu ti jinis alit dugi ka ageung, kalayan séri euyeub, modél lengkep, palu cocog pikeun ngawangun perobohan, jalan rusak, pertambangan, batu rusak sareng tempat konstruksi sanésna,
Kami ilubiung sagala jinis komunikasi téknis sareng kerjasama sacara aktif, Samentawis éta, kami parantos ngawangun gambar kerjasama sareng ide anu hadé nyaéta daya tarik kasadaran karajinan sareng kasohor ku seueur média, wéb, Kami salawasna nuturkeun ide perusahaan ngeunaan kualitas anu saé, reputasi tinggi, ngamajukeun mérek nasional.

Naha Pilih Kami

Kauntungannana

Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Palayanan

Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Kualitas Anu Saé

Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé. 

Dina pangwangunan proyek, kaunggulan pembongkaran beton sareng operasi tambang langkung atra. Parusahaan salawasna nempatkeun kualitas produk salaku kahirupan perusahaan, taat kana "tulus, pragmatis, ngembangkeun" filsafat bisnis, pikeun terus nyieun nilai pikeun ngudag tujuan pikeun konsumén, nyiptakeun konstruksi inspirasional, ngembangna pasar kalayan kualitas anu saé sareng jasa, pikeun pamekaran mérek, pikeun ngahontal silih kauntungan sareng win-win sareng konsumén. 

Kami ngahasilkeun rupa-rupa pahat, tapi ogé numutkeun gambar pelanggan pikeun produksi.

- Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngadukung jasa saatos-penjualan instan pikeun pelanggan di luar negeri produk kelas munggaran di dunya