Sadaya Modél Alus Sealing O-Ring Pompa Hidrolik Silinder Hammer segel kit Ngagunakeun Kanggo Excavator Hydraulic Breaker

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Kaayaan:
Énggal
Industri anu berlaku:
Toko Perbaikan Mesin, Karya Konstruksi, Énergi & Penambangan
Saatos Layanan Jaminan:
Dukungan online
Lokasi Layanan Lokal:
teu aya
Lokasi Showroom:
teu aya
Tempat Asalna:
Cina, Hebei, Cina (Daratan)
Ngaran mérek:
Monteono
Garansi:
1 taun, 1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, suku cadang gratis, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan
Aplikasi:
Penggalian
Bahan:
Karét
Warna:
hideung, biru, koneng atanapi sakumaha pamundutna
Kualitas:
Jaminan Tinggi
Pakét:
Kardus kai
Pangiriman:
Dina jero 15 Poé
Sertifikasi:
ISO9001: 2008
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
3000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Seal Kit Inner mangrupikeun kertas anu digelugkeun sareng pilem tiasa ngaleutikan. Outer mangrupikeun karton nganggo pilem dibungkus atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan.
Palabuhan
Tianjin Xingang

Conto Gambar:
package-img
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk

Sadaya Modél Alus Sealing O-Ring Pompa Hidrolik Silinder Hammer segel kit Ngagunakeun Kanggo Excavator Hydraulic Breaker

manual peoduct
Beurat
0,4 kg / set
Ukuran
Standar
Wangunna
O-RING
Bahan
NBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, PHENOLIC, jsb
Warna
Biru, Koneng, Héjo, Coklat, Hideung, Silver, atanapi sakumaha anjeun resep
 
 
Cocog pikeun mérek
SOOSAN, FURUKAWA, ATLAS,COPCO, NPK, INDECO, MKB, BLT, KRUPP,
RAMMER SANDVIK, MONTABERT, KAHIRUPAN,
GANDA BULU, TOKU, DAEMO, COMET, HANMA, MSB, GENERAL BREAKER, EVERDIGM, SEHAN DAHE, HT-TECH, HENYAK, TOYO, OKADA, MSB, EDT
Produk Tembongkeun

 

Kauntungannana:

 

1. Langkung ti 10 taun pangalaman industri.

2. kualitasna saé.
3. Saham ageung.
4. Harga Rendah.
5. Ngarojong urutan OEM / ODM.
6. Tingkat téknis kelas munggaran.
7. jasa saatos-jualan Sampurna.

 

Produk sanésna
Pakét & Pangiriman
Kompom kami

Pagawe urang

Pabrik urang

Tim kami

Kantor kami

Sértipikasi
Service kami

Jasa Pra-Penjualan:
* Pendukung sareng dukungan konsultasi.
* Dukungan uji coba sampel.
* Tingali Kilang kitu urang.

Layanan Saatos-Penjualan:
* Latihan kumaha masang mesin, latihan cara ngagunakeun mesin.
* Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, email ka kami. Surélék bakal diwaler dina 12 jam.

Kami hoyong anjeun senang ku pameseran, punten naroskeun patarosan!

Upami anjeun resep kana produk kami atanapi perusahaan kami, kontak sareng kami tanpa ragu.

FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
A: Kami pabrikan.


Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Tanggal pangiriman dina waktosna sesuai sareng sarat konsumén.

Q: Kumaha carana ngontrol kualitasna?
A: Kami gaduh sistem QC ketat kami nyalira dina unggal tahapan produksi, contona uji dimensi, tés karasa, tés komposisi kimia, tés UT, tés metallographic, sipat mékanis jeung sajabana.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: 30% T / T sateuacanna, saimbang sateuacan shippment.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami