Taros Kami

TAROS KAMI

(Hebei Monteono Mesin Téhnologi Co., ltd)

Alamat

ROOM 1705, BLOCK B, JINYE BUILDING, NO. 282 ZHUHE ROAD HANSHAN DISTRICT, HANDAN City, HEBEI

Telepon

+8617331042137

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami