Pabrik Langsung Ngajual pipa baja breaker hidrolik SB81 pikeun excavator

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Garansi:
Teu aya
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Dukungan online
Aplikasi:
Ngagantelkeun Attachment
Warna:
Pamundut Palanggan
Kaayaan:
100% anyar
Pamakéan:
Ngarecah hidrolik
Paking:
Kasus Kayu
MOQ:
1 buah
Fitur:
Durability tinggi
Pangiriman:
5-15 Dinten
Industri anu berlaku:
Karya konstruksi, Énergi & Tambang
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
5000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
kantong plastik, kotak kai, karton
Palabuhan
Tianjin

Conto Gambar:
package-img
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 10 > 10
Est. Waktos (dinten) 7 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Pabrik Langsung Ngajual pipa baja breaker hidrolik SB81 pikeun excavator 
Kami pabrik pemecah hidrolik / palu sareng suku cadang pikeun pemutus hidrolik tina Soosan, Indeco, NPK, Toyo, Furukawa, Montabert, Rammer, MSB jsb.

Bagéan breaker hidrolik urang gaduh nyaéta: sirah hareup, sirah tukang, silinder, alat pahat, kit segel, piston, diafragma, dorong semak, ring bush, sampul payun, batang rod / pin chisel, stop stop, akumulator, ngalangkungan sambel, sambel samping, bracket, bantal luhur, handap bantal, damper jst.
                           Modél lumaku
                                 Mérek lumaku

Fitur Utama

1. Bahan baku anu dipilih - kualitas luhur tugas beurat nganggo baja tahan

2. Sistem hidrolik-gas, ningkatkeun stabilitas

3. Bagéan maké anu berkualitas sareng awét

4. fasilitas manufaktur maju, diwanohkeun ti Koréa Kidul

5. Frékuénsi énergi sareng dampak tinggi (performa tinggi)

6. Kinerja tinggi unit hidrolik dioptimalkeun

7. Pangropéa rendah, kirang rusak, lami ngagunakeun kahirupan

Gambar lengkep
                            Aplikasi Produk
Produk Patali
Pahat Pecah Hidrolik
Pencét Di dieu Pikeun Nempo Detilna
Pakét Seal Hidrolik
Pencét Di dieu Pikeun Nempo Detilna
PANUTUP KACAP
Pencét Di dieu Pikeun Nempo Detilna
Pakét & Pangiriman
Ngepak
1.Wat / Kertas Case Packing, palét, mayungan pilem, sabuk lambar.
2. OEM kemasan saluyu sareng sarat konsumén.
Balanja
1. Ku port Tinajin laut pikeun jumlah anu ageung sakitar 15-30 dinten.
2. Ku Express (DHL, UPS, TNT) sakedik sakitar 3-7 dinten.
Pamayaran
1. Pesenan alit sareng sidang 100% pamayaran lengkep.
2. Pesenan ageung ku 30% TT sateuacanna sareng 70% ngalawan BL.
FAQ
Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 5-10 dinten upami barangna aya dina saham. atanapi éta 15-20 dinten upami barang na henteu di stock, éta numutkeun kuantitas.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?
A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.
T: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment.

Kirimkeun detil pamariksaan anjeun di handap, teras pencét"Kirim" Ayeuna! ↓↓↓↓↓↓


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami