FURUKAWA HB1200 Hydraulik Breaker Seal Kit Hammer pikeun silinder hidrolik excavator

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Industri anu berlaku:
Karya konstruksi, Énergi & Tambang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
MTON
Garansi:
1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Dukungan teknis pidéo, Dukungan online
Warna:
hideung, biru, koneng atanapi sakumaha pamundutna
Fitur:
Résistansi Minyak
Bahan:
Karét
Aplikasi:
nganggo pikeun excavator
Waktos pangiriman:
dina waktos 10 dinten
Paking:
Kantong plastik, kotak kertas
Teu karasa:
25-90 basisir
Gaya:
Aduh cincin Buleud karét
Standar atanapi Henteu standar:
Standar
Suhu:
-25-200 ℃
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
10000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Seal Kit Inner mangrupikeun kertas anu digelugkeun sareng pilem tiasa ngaleutikan. luar nyaéta karton nganggo pilem dibungkus atanapi numutkeun sarat cusromer
Palabuhan
Tianjin Xingang
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk

Ngaran: FURUKAWA HB1200 Hydraulik Breaker Seal Kit Hammer pikeun silinder hidrolik excavator

Modél: SH200, SH400, SH700, SH18G, SH20G, SH30G, SH35G, SH40G, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50,
SB60, SB70, SB81, SB81NSB100, SB121, SB130, SB151
Beurat: 0.05-0.5KG / set
Bahan: NBR / HNBR / FKM / VITON / PTFE / PU / PA / IRON ogé ngagaduhan PU O-Ring
Warna: OEM
Kapasitas Produksi: 10000 Set / Sets per Month

Merek Patali

SOOSAN, FURUKAWA, ATLAS COPCO, NPK, INDECO, MKB, BLT, KRUPP, RAMMER SANDVIK, MONTABERT, MIRACLE,

GANDA BULU, TOKU, DAEMO, COMET, HANMA, MSB, GENERAL BREAKER, EVERDIGM, SEHAN DAHE, HT-TECH, HENYAK, TOYO, OKADA, MSB, EDT

Seri Patali

Barang
Modél
SOOSAN
SB70, SB81, SB81N, SB100, SB121, SB130, SB151, SH200, SH400, SH700, SH18G, SH20G, SH30G, SH35G, SH40G, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50, SB60
FURUKAWA
HB05R, HB1G, HB2G, HB3G, HB5G, HB8G, HB10G, HB15G, HB20G, HB30G, HB40G, HB50G, F-1, F-2, F-3, F-4, F-5, F-6, F- 9, F-12, F-19, F-20, F-22, F-27, F-35, F-45, HB100, HB200, HB700
INDECO
MES121 / 150, MES180 / 181/200, MES300 / 301/350/351, MES451 / 521/550 / HB5, MES601 / 621/650, HB8, / MES1200 / HB12, MES1500 / HB19, MES1750 / 1800, MES2000 / HB24 , MES2500, MES3000, MES3500, MES4000, MES5000, MES7000, MES8500, MES12000
ATLAS
MB500, MB700 / 800, MB1000, MB1200, MB1500, MB1700, HB2000, HB2200, HB2500, HB3000, HB4200, TEX75 / 80 / 100H / HS, TEX110H / HS, TEX180H / HS, TEX200H, TEX250H1, TEX400H / HS, TEX600 / 700 / 900H / HS, TEX1400H / HS
NPK
H08X, H1XA, H2XA, H3XA, H4X, MB5X / 6X, H7X, H8XA, H9X, H10X, H10XB / 10XE, H11X / 14X, H12X, H16X, H20X / 20XE, H12X / E212, H1
MKB
MKB500, MKB800, MKB900, MKB1200, MKB1400, MKB1500, MKB1600, MKB1700, MKB2000, MKB2500
BLT
BLT20, BLT30, BLT40, BLT50, BLT60, BLT80-1, BLT80-2, BLT81, BLT100, BLT160, BLT190
KRUPP
HM45, HM50 / 55, HM60 / 75, HM85, HM130 / 135, HM170 / 185, HM200, HM300 / 301/305, HM400 / 401, HM550 / 560CS, HM580, HM600 / 601, HM700 / 702/705, HM710 / 720CS, HM800, HM900 / 901/902, HM950 / 960CS, HM1200, HM1300 / 1500CS, HM1800 / 2000CS, HM2200 / 25
RAMMER
S21, S20 / 22, S23 / D30, S24, S25, S26, S29, S52, S54 / D60, S55, S56 / D70, S82, S83 / D110, S84, S86, ROX100, ROX400, ROX700, E64, E66, E68, G80, G100, G120
MONTABERT
BRH30, BRH40, BRH45, BRH60, BRH76 / 91, BRP100, BRP130, BRP125, BRH250, RH501, BRH620, BRH625, BRH750, BRV32
TOKU
TNB1E, TNB2E, TNB4E, TNB5E / 6E, TNB7E / 8E / 10E, TNB13E, TNB14E / 16E, TNB22E
DAEMO
DMB03, DMB04, DMB06, DMB4000, DMB5000, S150-V, S500-V, S900-V, S1300-V, S1800-V, S2200-1, S2200-2, S2500, S3000 / 3600/45
GB
GB1T, GB2T, GB3T, GB4T, GB5T, GB6T, GB8T, GB8AT, GB11T, GB14T, GB170E, GB220E, GB290E / 300E, GB400E
TOYO
THBB71, THBB101, THBB301, THBB401, THBB801, THBB1400, THBB2000
OKADA
OUB301, OUB302, OUB303, OUB305, OUB308, OUB310, OUB312, OUB316, OUB318, UB8, UB11, UB14

Jenis anu cocog

Detil produk

Ngolah sareng Téhnologi

Kauntungannana

1. Langkung ti 10 taun pangalaman industri.

2. kualitasna saé.

3. Saham ageung.

4. Harga Rendah.

5. Ngarojong urutan OEM / ODM.

6. Tingkat téknis kelas munggaran

7. jasa saatos-jualan Sampurna

Langkung Produk
Pakét & Pangiriman
Perusahaan Kami

Pabrik urang

Pagawe urang

Kantor kami

Tim kami

Sértipikasi
FAQ

Q: Kumaha mesen?

Punten kontak sareng kuring ngalangkungan Email, Wechat, Tel atanapi Skype pikeun langkung jelasna ngeunaan produk kami. Atanapi ngawartosan paménta anjeun sareng kuring bakal nawiskeun saluyu sareng sarat anjeun.

Saatos anjeun mastikeun, kuring bakal ngirim PI kanggo mayar.

Q: Kumaha carana ngahasilkeun?

Urang tiasa ngahasilkeun sasuai ka jinis segel sareng ukuran.
upami anjeun peryogi sababaraha bagian khusus, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar sareng sampel.

Q: Kumaha carana nganteurkeun?

 Pikeun pesenan alit, kami bakal nganteurkeun ku express, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT.etc
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeun ku udara atanapi ku kapal.

Q: Kumaha upami mayar?

 

Kami nampi: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION atanapi L / Cas biasana, 30% pamayaran sateuacanna sateuacanna.
Langkung seueur inpormasi ngahubungi Ivy Zhang 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami