INDECO MES121 / 150 Segel Ngagantian pikeun Putus Hammer Hidrolik Silinder Seal Kit Megatkeun Hammer Seal Kit

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
Teu aya
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Dukungan online
Industri anu berlaku:
Karya konstruksi, Énergi & Tambang
Warna:
Biru, Koneng, Héjo, Coklat, Hideung, Perak, jsb
Fitur:
Résistansi Minyak
Bahan:
Karét
Aplikasi:
nganggo pikeun excavator
Waktos pangiriman:
dina waktos 10 dinten
Paking:
Kantong plastik, kotak kertas
Gaya:
Aduh cincin Buleud karét
Standar atanapi Henteu standar:
standar
Teu karasa:
25-90 basisir
Suhu:
-25-200 ℃
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
10000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Seal Kit Inner mangrupikeun kertas anu digelugkeun sareng pilem tiasa ngaleutikan. luar nyaéta karton nganggo pilem dibungkus atanapi numutkeun sarat cusromer
Palabuhan
Tianjin Xingang
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Bagian Ngaran
Seal Kit, Pakakas Perbaikan, Pakakas Palayanan
Modél Mesin
MES1750
Bahan
NBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, PHENOLIC, jsb
Ukuran
Standar
Warna
Biru, Koneng, Héjo, Coklat, Hideung, Perak, jsb
Beurat
0,4 kg / set

Seri Cocog:

BIGER SEAL KIT:

SOOSAN: SB10, SB20, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50, SB60, SB70, SB81, SB81N, SB100, SB121, SB131, SB140, SB151

FURUKAWA: HB3G, HB5G, HB8G, HB10G, HB15G, HB20G, HB30G, HB40G, HB50G, F01, F02, F03, F04, F05, F06, F09, F12, F19, F22, F35, F45, FXJ225, FXJ275, FXJ375, FXJ475

DAEMO: S500, S700, S900, S1300, S1800, S2000, S2200, S2300, S2500, S3000, S3600, DMB140, DMB210, DMB230, DMB250, DMB300, DMB360, ALICON140, ALICON210, ALICON230

SAGA: MSB120, MSB200, MSB210, MSB250, MSB500, MSB550, MSB600, MSB700, MSB800

SANDVIK: BR2155, BR2214

JCB: HM360, HM380, HM390, HM550, HM560, HM1180, HM2180, HM1560Q, HM1760Q

NPK: NPK2XB, NPK2X, H-3X, H-3XA, H-4X, 4X, H-6XA, H-5X, H-6X, H-7X, H-8X, 8XA, 8XB, H-9X, H- 10X, H-10XB, H-10XE, 11X, 11XB, H-12XB, 12XB, H-12X, 12XE, H-14X, 14X, H-15X, H-16X, 16XB, 20XB

ATLAS COPCO: MB500, MB700 / 750, MB800, MB1000, MB1200, MB1500, MB1600, MB1700, HB2000, HB2200, HB2500, HB3000, SB450, SB452, SB552, EC135T

KONAN: MKB500, MKB800, MKB900, MKB1200, MKB1300, MKB1400, MKB1500, MKB1600, MKB1700, MKB1800

KRUPP: HM550, HM560, HM720, HM960, HM950, HM1000, HM1300, HM1500, HM2100, HM2200, HM2500

OKADA: UB8A, UB10, UB11A, OUB302, OUB305, OUB306, OUB308, OUB312A, OUB312B, TOP100, TOP200, TOP205, TOP210, TOP2600, TOP3600

MONTABERT: BRV43, BRV45, BRV53, BRV55, BRV32, BRV1200, BRH125, BRH501, BRH750, XL1700

INDECO: MES1500, MES1800, MES2000, MES2500, MES3000, MES3500, MES4000, MES5000

RAMMER: E63, E64, E65, E66, E68, G80, G100, G120, G130, S23, S55, S54, S86

KOMAC: TOR23, TOR26, TOR36, KB2000, KB3000, KB3500, KB3600, KB4200, KB5000

KOMATSU: JTHB100, JTHB150, JTHB190, JTHB230, JTHB310

TOKU: TNB4E, TNB2E, TNB5E / 5M, TNB6E / 6M, TNB7E, TNB13E, TNB14E, TNB150, TNB151, TNB230, TNB190, TNB310

EDT: EDT1200, EDT1600, EDT2000, EDT2100, EDT2200, EDT3000, EDT3200, EDT3500, EDT4500

 

EXCAVATOR SEAL KIT:

ARM CYL 'SEAL KIT BOOM CYL' SEAL KIT BUCKET CYL 'SEAL KIT CENTER GABUNG KIT CONTROL KIT SWING MOTOR KIT SWING DEVICE KIT TRACK MOTOR KIT TRACK DEVICE KIT MAIN PUMP KIT GEAR PUMP KIT TRACK ADJ KIT PILOT VALVE

 

Detil produk

Ngolah sareng Téhnologi

Kauntungannana

1. Langkung ti 10 taun pangalaman industri.

2. kualitasna saé.

3. Saham ageung.

4. Harga Rendah.

5. Ngarojong urutan OEM / ODM.

 

6. Tingkat téknis kelas munggaran


7. jasa saatos-jualan Sampurna

Langkung Produk
Pakét & Pangiriman
Perusahaan Kami

Pabrik urang

Pagawe urang

Kantor kami

Tim kami

Sértipikasi
FAQ

Q: Kumaha mesen?

Punten kontak sareng kuring ngalangkungan Email, Wechat, Tel atanapi Skype pikeun langkung jelasna ngeunaan produk kami. Atanapi ngawartosan paménta anjeun sareng kuring bakal nawiskeun saluyu sareng sarat anjeun.

Saatos anjeun mastikeun, kuring bakal ngirim PI kanggo mayar.

Q: Kumaha carana ngahasilkeun?

Urang tiasa ngahasilkeun sasuai ka jinis segel sareng ukuran.
upami anjeun peryogi sababaraha bagian khusus, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar sareng sampel.

Q: Kumaha carana nganteurkeun?

 Pikeun pesenan alit, kami bakal nganteurkeun ku express, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT.etc
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeun ku udara atanapi ku kapal.

Q: Kumaha upami mayar?

 

Kami nampi: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION atanapi L / Cas biasana, 30% pamayaran sateuacanna sateuacanna.

Langkung seueur inpormasi ngahubungi Ivy Zhang.  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami