MES2500 MES3000 MES3500 MES4000 breaker batu hidrolik O-ring karét Palu Laut Kit pikeun INDECO Excavator Breaker Silinder

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Monteono
Garansi:
1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, suku cadang gratis
Ngaran Produk:
Kit segel O-ring
Bahan atah:
Karét
MOQ:
1Setél
Fitur:
Awet
Kaayaan:
100% anyar
Aplikasi:
Crawler Excavator
Kualitas:
Jaminan Tinggi
Warna:
Hideung Bodas Sliver Gray atanapi salaku pamundut anjeun
Sertifikasi:
ISO9001: 2008
Pakét:
Bungkus Seaworth Standar
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
20000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Seal Kit Inner mangrupikeun kertas anu digelugkeun sareng pilem tiasa ngaleutikan. Outer mangrupikeun karton anu dibungkus pilem atanapi numutkeun sarat cusromer.
Palabuhan
Tianjin Xingang

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

MES2500 MES3000 MES3500 MES4000 breaker batu hidrolik O-ring karét Palu Laut Kit pikeun INDECO Excavator Breaker Silinder 

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Daptar produk
Ngaran Produk Pakét Seal Hidrolik
Beurat 0,04KG
Wangunna

O-RING

Bahan

NBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, PHENOLIC, jsb

Jenis Ngalikeun
Warna Biru, Koneng, Héjo, Coklat, Hideung, Silver, atanapi sakumaha anjeun resep
Jaminan Sataun
Seri cocog FURUKAWA / INDECO / ATLAS / SOOSAN / NPK / MKB / KRUPP / RAMMER /

MONTABERT / TOKU / GB / DAEMO / OKADA / BLT

Aplikasi

  Kauntungan urang

 

 

1. Langkung ti 10 taun tina pangalaman industri.

2. kualitasna saé.
3. Saham ageung.
4. Harga murah.
5. Pangrojong OEM / ODM mesen.
6. Tingkat téknis kelas munggaran.
7. jasa saatos-jualan Sampurna.

 Produk Tembongkeun

 

Produk séjén

 

Produk séjén

 

Upami anjeun hoyong terang langkung rinci, anjeun tiasa pencét dina gambar di handap ieu pikeun nuliskeun tautan.

 

 

 

Pakét & Pangiriman

 

 

 

Pakét & Pangiriman

 

 

Pakét

1. Kami nganggo bisi kaipikeun pak peralatan pikeun mayungan mesin. Ogé suku cadang tiasa dijaga leres.

2. Kami gaduh padamel profesional pikeun ngamuat kontainer. Loading gancang.

Balanja 1. Kami tiasa nawiskeun anjeun FOB, C & F, CIF pikeun nyumponan pamundut anjeun.
2. Kami gaduh padamelan dokumén sareng padamelan lanjutan pikeun mastikeun unggal léngkah pangiriman dina kaamanan.
3. Kami parantos agén pengiriman barang profesional kalayan pangalaman anu euyeub pikeun ngabantosan anjeun ngahémat artos pikeun ongkos laut sareng biaya.

 

 

Perusahaan Kami

Perusahaan Kami

 

Perkenalan Fokus:

   

    Kami pabrik pikeun bagian tambaga, batang mandrel, ngagiling pabrik, gandeng bantalan, sareng bagian mesin anu sanés pikeun lini produksi baja, lini produksi lengkep pikeun tabung seamless, lambar waja, strip baja, sareng sajabana kualitas anu saé sareng harga murah di Cina. Produk kami parantos diekspor ka Korea, Vietnam, Uzbékatan, Saudi Arabia, Brazil, India, Qatar sareng langkung ti 10 nagara sareng daérah. Kami ngalakukeun upaya pikeun janten pamimpin industri beusi sareng waja.

 

Pabrik kami

Tim kami

 

 

 

 

 

 

Sértipikasi

Sértipikasi

 

 

 

 

FAQ

FAQ

 

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 5-10 dinten upami barangna di bekel. atanapi éta 15-20 dinten upami barang na henteu di stock, éta numutkeun kuantitas.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T dina advance , saimbang sateuacan shippment.


Upami anjeun resep kana produk kami atanapi aya patarosan, mangga ngahubungan kami:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami