Bagian-bagian ngawangun mesin jalan, kit segel breaker palu Soosan SB121 awét sareng tahan ageman

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
MTON
Garansi:
1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan
Aplikasi:
Crawler Excavator
Bahan:
Karét
Warna:
Dibutuhkeun Palanggan
Paking:
Kasus Kayu
MOQ:
100PCS
Kaayaan:
100% anyar
Kualitas:
Jaminan Tinggi
Pamayaran:
T / T
Pangiriman:
Dina 10 Dinten
Kauntungannana:
Pangiriman Ajakan
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
50000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
bungkusan diékspor standar
Palabuhan
Tianjin atanapi palabuhan Shanghai
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Krupp
HM45, HM50 / 60, HM60 / 75, HM85, HM130 / 135, HM170 / 185, HM200, HM300 / 301, HM400 / 401, HM550, HM560CS, HM580, HM600 / 601, HM700
RAMMER
S21, S20 / 22, ROX100, S23, S25, S26 /, ROX400, S29, S52 /, ROX700, S54 / 700, S55, S56 / 800, S82 / 1400
NPK
H1XA, H2XA, H3XA, H4X, H6XA, H7X, H8XA, H10XA
INDECO
MES350, HB5, MES553, MES621, MES1200, HB12, HB19, MES1800, HB27, MES2500
MONTABERT
BRH30, BRH40, BRH45, BRH60, BRH76 / 91, BRP100, BRP130, BRP125, BRH250, RH501, BRH620, BRH625, BRH750, BRV32
STANLEY
MB125, MB250 / 350, MB550, MB656, MB800, MB1550 MB1950 / 1975, MB30EX, MB40EX
FURUKAWA
HB05R, HB1G, HB2G, HB3G, HB5G, HB8G, HB10G, HB15G, HB20G, HB30G, HB40G, HB50G
TOKU / TOYO
TNB1E, TNB2E, TNB4E, TNB6E, TNB7E, TNB14E, TNB22EA, THBB101
OKADA
OUB301, OUB302, OUB303, OUB305, OUB308, OUB310, OUB312, OUB316, OUB318
SOOSAN
SB10, SB20, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50, SB60, SB70, SB81, SB100, SB121, SB130, SB151
KWANGLIM
SG200, SG300, KSG350, SG400, SG600, SG800, SG1200, SG1800, SG2100, SG2500
DAEMO
DMB03, DMB04, DMB06, S150-V, S300-V, S500-V, S700-V, S900-V, S1300-V, S1800-V
HANWOO
RHB301, RHB302, RHB303, RHB304, RHB305, RHB306, RHB308, RHB309, RHB313
Produk Tembongkeun
Perusahaan Kami
Sertifikasi kami
Pakét & Pangiriman
FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 5-10 dinten upami barangna aya dina saham. atanapi éta 15-20 dinten upami barang na henteu di stock, éta numutkeun kuantitas.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?

A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami sakumaha dihandap

Produk sanésna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami