SOOSAN / FURUKAWA Series Hydraulik Breaker Pikeun Mini Excavator Hidrolik Silinder Seal kit pikeun NOK PARKER

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Saatos Layanan Jaminan:
Dukungan online
Lokasi Layanan Lokal:
teu aya
Lokasi Showroom:
teu aya
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
MTON
Jumlah modél:
SB151
Garansi:
Teu aya
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Dukungan online
Industri anu berlaku:
Tambang
Cocog Excavator (ton):
15-26ton
Warna:
hideung, biru, koneng atanapi sakumaha pamundutna
Fitur:
Résistansi Minyak
Bahan:
Karét
Aplikasi:
nganggo pikeun excavator
Waktos pangiriman:
dina waktos 10 dinten
Paking:
Kantong plastik, kotak kertas
Teu karasa:
25-90 basisir
Gaya:
25-90 basisir
Standar atanapi Henteu standar:
Standar
Diaméter pahat:
140mm
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
20000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Seal Kit Inner mangrupikeun kertas anu digelugkeun sareng pilem tiasa ngaleutikan. luar nyaéta karton nganggo pilem dibungkus atanapi numutkeun sarat cusromer
Palabuhan
Tianjin Xingang

Conto Gambar:
package-img
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk

INDECO / FURUKAWA / MKB / ATLAS / BLT / NPK / MKB / MSB / RAMMER Series NOK PARKER Pakakas Seal Oli Panyeg Hidrolik

Jenisna
Jenis Gasket (nyegah kabocoran dina kaayaan statik)
Jinis bungkus (nyegah kabocoran dina kaayaan dinamis)
Merek
PARKER JEUNG NOK
Kauntungannana
Sipat fisik anu saé dina suhu luhur
Transformasi permanén low-komprési
Kinerja dinamis luar biasa
Lalawanan cimata tinggi
Pinunjul-tahan minyak, tahan kimia
Daya tahan anu saé
Minimalisasi Oilleak ngalangkungan élastisitas nolak anu unggul
Bahan
NBR, HNBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, PHENOLIC, jsb
Séri jual panas
FURUKAWA, INDECO, ATLAS, SOOSAN, NPK, MKB, KRUPP, RAMMER, MONTABERT, TOKU, GB, DAEMO, OKADA, BLT,TOKU, DAEMO, MSB Kit segel silinder dump hidrolik
Aplikasi
Excavator, Hammer, Wheel Loader, Travelane Crane, Forklift, Equipment pertambangan, Mesin Kehutanan, Land Leveler
Waktos pangiriman
20-30 dinten damel 
Upami anjeun peryogi inpormasi reletif sanés mangga parios halaman wéb kami jeung kontak murang langsung.

MEREK NGÉNGKEUN DIKETAK

BAGIAN JENIS JENIS

PRODUK TAMPILAN

Téknis sareng prosés

                           Di dieu pencét ← ka kirimkeun patarosan ngeunaan produk ieu !!!!!

Kauntungannana

1. Langkung ti 10 taun pangalaman industri.

2. kualitasna saé.

3. Saham ageung.

4. Harga Rendah.

5. Ngarojong urutan OEM / ODM.

 

6. Tingkat téknis kelas munggaran


7. jasa saatos-jualan Sampurna

Produk séjén

Hoyong terang langkung seueur? PuntenPencét di handap gambar ↓↓↓↓↓↓

Pakét & Pangiriman
Ngepak
1.Wat / Kertas Case Packing, palét, mayungan pilem, sabuk lambar.
2. OEM kemasan saluyu sareng sarat konsumén.
Balanja
1. Ku port Tinajin laut pikeun jumlah anu ageung sakitar 15-30 dinten.
2. Ku Express (DHL, UPS, TNT) sakedik sakitar 3-7 dinten.
Pamayaran
1. Pesenan alit sareng sidang 100% pamayaran lengkep.
2. Pesenan ageung ku 30% TT sateuacanna sareng 70% ngalawan BL.
Perusahaan Kami

Perusahaan kami ngaropea mesin sareng staffs terampil kami parantos nyayogikeun produk anu stabil pikeun pelanggan di panjuru dunya.

Insinyur kami anu ngalaman sareng tim ékspor bakal ngajawab panilitian atanapi email anjeun dina munggaran, sareng nyayogikeun jasa propésional ti pabrik anu nganjang, mesen nganteurkeun barang-barang sareng jasa purna jual.

Sareng kit segel silinder dump hidrolik kami parantos diékspor ka Korea, Vietnam, Uzbékistan, Saudi Arabia, Brazil, India, Qatar sareng langkung ti 10 nagara sareng daérah.

Dina waktos anu sasarengan, urang ogé tiasa nyayogikeun solusi sourcing dina situs anu propésional nalika palanggan naros. Ieu ngahémat waktos sareng biaya.

Ngabagéakeun didatangan pabrik kami iraha !!

Pabrik urang

Pagawe urang

Kantor kami

Tim kami

Sértipikasi
Service kami
FAQ

Q: Kumaha mesen?

KLIK DI DIEU pikeun kontak sareng kuring langsung atanapi nambihan Wechat abdi, Tel atanapi Skype kanggo langkung seueur rinci ngeunaan produk kami. Atanapi ngawartosan paménta anjeun sareng kuring bakal nawiskeun saluyu sareng sarat anjeun.

Saatos anjeun mastikeun, kuring bakal ngirim PI kanggo mayar.

Q: Kumaha carana ngahasilkeun?

Urang tiasa ngahasilkeun sasuai ka jinis segel sareng ukuran.
upami anjeun peryogi sababaraha bagian khusus, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar sareng sampel.

Q: Kumaha carana nganteurkeun?

 Pikeun pesenan alit, kami bakal nganteurkeun ku express, sapertos DHL, FEDEX, UPS, TNT.etc
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeun ku udara atanapi ku kapal.

Q: Kumaha upami mayar?

 

Kami nampi: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION atanapi L / Cas biasana, 30% pamayaran sateuacanna sateuacanna.
Langkung seueur inpormasi ngahubungi Ivy Zhang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami